2011-02-25 / 21:35:25 / volleyboll
Fick en kommentar på ett av YouTube-klippen från Kolbäck-matchen.


"Libero i örebro, du ska bara veta hur mkt vi störde oss på dig, du är överallt o tar upp bollarna! Du är grym i försvaret!"

Sådant här blir man glad av! :)


2011-02-23 / 23:36:16 / volleyboll
Mitt fina volleylag spelar :)

Fler videon på kommande på youtube, tar bara en sån jäääkla tid för dem att laddas upp...


2011-02-22 / 23:03:49 / vardagen
Morgondagens schema.

- Sovmorgon!!!!!!!!!!!
- Volleybollträning
- Gym med Malin. Nytt program, woho!
- Databassökande med Frida
- Eventuellt yoga på kvällen om jag hinner. Lär nog behöva det, haha.

2011-02-18 / 21:02:13 / resterande
Mangochoklad.

Hej hej brus, hej på dig brus och färger och kontrast som försvunnit för att jag inte orkade spara bilden för web!

Mango är ju gott, likaså choklad, så det är ju klart jag måste testa denna! Tyckte dock det var lite för lite mango i den, men "mangokulorna" var i alla fall goda! Tycker som vanligt att marabous choklad är lite för sliskig, den fastnar överallt i munnen och gommen, inte så kul. Skulle hellre ha sett att Fazer gjorde mangochoklad faktiskt :P Men however så slukade jag hela inom någon timme typ, äkta Nene-style! Varför spara när man kan äta? Haha!

2011-02-17 / 22:21:16 / vardagen
Intressesmurfarna spricker av överbelastning pga detta inlägg!

Funderar seriöst på att gå och lägga mig, är tröööött. Att stiga upp kvart i sju på morgonen är nog inte riktigt min grej...

Imorse när jag skulle ta min kära cykel och pedala iväg till skolan så upptäöckte jag att bakre däcket var lika platt som en pannkaka. Fan liksom, inte igen! Kanske skall dra hela historien från början: Däcket har varit bråkigt på sistone, luften har pyst ut några gånger med ungefär en veckas mellanrum. Igår var det platt igen när jag skulle iväg till skolan så jag släpade med cykeln till stortorget där det finns en pump, min plan var att pumpa däcket och sedan cykla resten av biten. Men såklart funkade inte pumpen så jag blev irriterad och dumpade cykeljävlen där och gick till skolan istället. 4,53 km är det ifall någon är intresserad... När skolan var slut så gick jag till stortorget igen för att hämta min cykel, då testade jag pumpen igen och till min stora (eller nåja...) förtjusning funkade den! Så jag pumpade däcket och cyklade hem och tänkte att nu håller däcket väl i en vecka igen då. Var på yoga på kvällen och gick via cykeln för att se hur däcket såg ut, hårt och fint var det! Finemang, tänkte jag, då håller det nog tills imorgon också, och några dagar till!

Men imorse var det som sagt platt. Klockan var exakt 7.39 när jag gjorde denna upptäckt och jag skulle vara i skolan 8.15. 4,53 km och 36 minuter. Snö och is som underlag. Jag rusade in till lägenheten, norpade åt mig ett par hörlurar och pluggade in min mobil. Tur i oturen så hade jag lagt in massa musik som jag gillar att lyssna på när jag tränar, som peppar mig att köra lite hårdare. Full volym och så var det bara att sätta fart på benen, och jääävlar vilken fart jag hade trots det dåliga fästet. jag var lite olaglig också och stannade inte vid ett enda trafikljus, haha. Men jag kollade faktiskt efter att det inte kom några bilar. Musiken dunkade i hörlurarna, "you're not gonna make it!" sjöng dom, "yes, I'll make it!!!!" vrålade jag tillbaka i mitt huvud, "you're going down!!" sjöng sångaren i Three Days Grace, "Hell no, I'm not!!" vrålade jag återigen i mitt huvud. Kl 8.18 klampade jag in i salen vi skulle vara i, svettig och jävlig. Endast tre minuter för sent, godkänt, tycker jag, hehe. De hade sett mig genom fönstret och tyckt att jag haft en jäkla fart på, haha. Ja, det stämmer ju i alla fall.

På seminariet skulle vi ha föredrag inför våra seminariegruppet om 5 pers typ, föredraget handlade om en kartläggning av en kommun vi gjort. Fan vad bra det gick, helt sjukt! Kändes nästan kul att ha det där föredraget! Alla fick massor av beröm, och jag blev så glad av det Katarina sa till mig! Hon frågade om jag har erfarenheter av att stå framför publik och ha föredrag, och nej, det har jag definitivt inte! Så sent som i höstas stod jag och darrade som ett asplöv när vi skulle ha föredrag om folkhälsohistoriken, haha! I och för sig var det inför hela klassen och detta bara inför en liten grupp. Katarina sa också att jag "syndes och hördes" samt att jag hade bra publikkontakt, det var som att jag stod mitt i rummet och var bland dem typ. Något sådant sa hon :P Sedan sa hon också att jag balanserade humorn och själva ämnet bra och att jag var mig själv där uppe. Underbart att få höra sådant när man haft skräck inför att stå framför grupper och babbla så länge man kan minnas. Jag tror det blir lättare för mig när jag får ha humorn med, för då kan jag lätta upp stämningen lite och få respons av publiken. Tror också det är lättare när man är färre, man får bättre kontakt med publiken då. Och så älskar jag att ha med en powerpoint, de är så roliga att göra!

Efter seminariet stannade jag kvar i skolan och ät mitt mellanmål samt snattrade lite med de andra, och sedan gick jag iväg till gymmet och gymmade en stund. Modifierade programmet jag har lite så att det skulle gå lite snabbare. Skippade frivändning eftersom jag inte tycker om den, körde shrugs istället som tränar samma del av axelpartiet i alla fall. Långt ifrån lika bra övning, men i alla fall något! Och man måste ju variera träningen sägs det. Körde också ett set militärpress bara för att. Och istället för att maxa tåhävningar på step up-bräda med en fot i taget gjorde jag dem stående i maskin med vikter på, och med båda fötterna samtidigt. Eftersom vaden är en seg muskel så gjorde jag ändå fler repetitioner än vad jag gör med andra muskelgrupper. Skippade också axelrotation, orkade bara inte gör dem, heh...

Efter min gymvisit gick jag hem och åt. Tomatsoppa med baguette, så jävla gott att jag typ dör! Jag chillade vid datorn, var sjukt trött, la mig och vila en stund, gjorde mig klar för volleyn, åt mellanmål och drog iväg på volley. Volleyn var väl ganska ovärd, men servmottagning gick i alla fall bra när de andra övade serv! När vi spelade gick det mindre bra, som tur servade de bara på mig två ggr så det var i alla fall bara två servmottagningar som gick dåligt, hahah...

Nu sitter jag här. Trött. Jag och Nikita skall förresten gifta oss imorgon på hennes födelsedag. Hahahaha! I Olaus Petri-kyrkan xD

haha, näe, nu skall jag sluta skriva. Adios!

2011-02-16 / 21:37:47 / resterande
Åh, fan vad awesome!

I want this!!!!!!

2011-02-15 / 23:47:21 / helt random
daniel paris träninsgoutfit @ finest.se/lailaini

HAHAHAHAH, love it! Daniel Paris är så jäkla skön! Måste vara sjukt opraktiskt att träna i den där, varmt och asigt, haha.


2011-02-15 / 23:15:49 / träning
Trähähähähähäääning.

Idag har jag varit duktig och tränat massor :) 80 min styrketräning (inkl. uppvärmning och lite stretch) och 55 minuter spinning samt volleyträning. Bäst var det nog när jag spelade med Dubbe och Micke och så sa jag "kom igen tjejer!" HAHAHAHAHAAA. Är så van att säga det att det kommer på automatik :P

Idag är det helt klargjort i min hjärna, jag tycker inte om frivädning. Blä på den. Draken är ingen favorit den heller, om jag gör den framför en spegel är den dock snäppet bättre.

Jag är lite (läs. mycket) bitter på att gymmet inte har dragremmar, känner att jag har ganska mycket mer potential i marklyften (eller ja, rumänska marklyft egentligen), men mitt grepp pallar inte. Blä på den.

2011-02-15 / 00:37:52 / vardagen
Dagens smartaste.

Ta livet med en klackspark, man dör ändå i slutändan.

Hade förresten examinerande seminarium i vetenskapsteori idag (ja, det är lika tråkigt som det låter), det gick som på räls! Katarina (läraren) hade grymma rutiga byxor på sig idag, sade det till henne och hon verkade faktiskt bli genuint glad för den kommentaren. Alltid kul att kunna glädja någon!

Imorgon blir det massor av träning. Och sovmorgon. Älskar sovmorgnar. Har blivit sjukt lat med att stiga upp tidigt nu när vi har skola så sällan och oftast börjar 10.15 eller senare. Nu är det rentav jobbigt att stiga upp till 8 en dag i veckan, haha... Fast det jobbigaste är nog att cykla de där 25 minutrarna till skolan när det är så sjukt kallt att man fryser arslet av sig. Och sen måste man ju cykla hem också... Ge mig vår, anyone?

Nu skall jag slänga mig i söngen och sussa sött under mitt duntäcke och med två fettokuddar under huvudet. Det är så det skall vara!

2011-02-15 / 00:06:54 / helt random
jag är duktig på att lyssna sönder låtar,

tur för mig då att jag kan återupptäcka dem ett halvår senare :P

Thumbs up liksom!!


2011-02-12 / 22:35:44 / helt random
Åååååh, vad mätt jag äääääääär, äääööööhhhh!!

Jag vill typ slänga alla muffins i väggen. Blä på dem. Imorgon kommer det väl att låta annorlunda igen, haha... Men just nu så, släng er i väggen, muffins!

2011-02-12 / 21:24:36 / vardagen i bilder
Hallonmuffins med chokladströssel i.

Vad gör man när man inte vill plugga? Jo, man bakar. Vet egentligen inte varför jag bakade muffins, har aldrig tyckt att de är överdrivet goda, de blir oftast så torra... Det är bara kladdkakemuffins och cupcakes jag är överförtjust i ;) Cupcakesen mest tack vare frostingen, mumma! Älskar frosting!


2011-02-10 / 22:49:33 / vardagen
Uppsats om att cykla i för jävlig snö.

Idag har det snöat. Och det har inte snöat lite heller, det är som om molnen samlat på sig snö i en månads tid och slöpper allt på samma gång. När jag cyklade till skolan imorse var det inte så mycket snö på vägarna, det gick relativt lätt (så lätt det nu kan gå med massa is och stelnad slask på vägarna), men när jag kom hem från skolan var det minsann andra bullar (eller förresten, det blev inga bullar överhuvudtaget...)

4 timmar = en hel del jävla snö. Cyklade till gymmet, vilket var en kamp i sig, men det är vägen efter gymmet som är det jobbiga. Hela vägen var jobbig, men när jag kom in på Nygatan (gatan som jag brukar cykla längst för att komma hem, och det är ingen kort gata kan jag berätta för er) blev det ännu värre, fan vilken jävla snö det var där!!! Oplogat och så hade bilarna kört där så mycket att snön var tillplattad, men inte tillräckligt att den var hård så att man kan cykla på den. Så när man cyklade på den så gick den sönder i bitar och bakhjulet bara slirade hit och dit helt utan kontroll. Sjukt jobbigt. När jag kollade bakåt på mina cykelspår så såg det ut som om det varit värsta fyllot som cyklat där och inte jag, spåren var helt vingliga.

Men det är inte slut här, hade ju volleyträning på kvällen också, och dit cyklar jag ju. Sista biten på 400 meter var helt jävla mardrömslik! Det var oplogat, nertrampat och löst. Cykelhjulet typ fastnade i snön och allt bara slirade, det gick verkligen inte att cykla, så jag fick erkänna mig besegrad och gå istället. Vilket inte heller var så lätt i den snön och dessutom fick bakre cykelhjulet för sig att inte snurra på grund av all snö så jag fick släpa jävlen hela vägen. Likadant var det på hemvägen.

Jag är verkligen inte den som hoppar av cykeln och leder cykeln istället för att cykla, har inte gjort det en enda gång denna vinter, och då kan jag berätta att jag varit med om blixthalka, slask, guppig ishal fryst slask, nyfallen snö över hal is, svart is, lös snö och ja... You name it. Men aldrig har jag hoppat av cykeln och gått förrän idag. Jag erkänner mig besegrad, moder jord, det kan sluta snöa nu!

Knappt någonting tar så på krafterna som att cykla just nu, inte fysiskt utan psykiskt. Man måste vara på helspänn hela tiden och beredd på att ta emot sig om man faller, kolla in vägen in i minsta detalj för att inte råka cykla på fel ställe så att man faller och dör och samtidigt ha koll på bilar, trafikljus, andra cyklister och fotgängare. Jag är faktiskt ganska imponerad av vilken balans eller vad det nu är jag har, har inte fallit en enda gång trots allt detta, och då har jag ändå cyklat ofta denna vinter. *peppar, peppar, ta i trä* haha... Nästa gång jag sätter mig på cykeln kommer jag väl falla och bryta benen bara för att jag skrev detta... :P

Jag har ingen aning om hur mycket jag har svurit för mig själv idag på grund av detta, det har gått så långt att jag inte vetat om jag skall skratta eller gråta. Det blev väl någon blandning av det tror jag, "faaaahahahahahaaaan!"

Hoppas dom lyckas ploga bort det mesta innan det blir helt nertrampat och guppigt och jävligt....

Den dagen vägarna är helt snö- och isfria kommer jag att vara en lycklig människa. Men jag tror det kommer ta en tid innan man vågar dra på för fullt och svischa till skolan och träningarna igen, har blivit så van nu att cykla försiktigt och lika långsamt som en 90-årig mommo med rullator går... Det suger, jag tycker om att svischa!!

Äh, nu skall jag sluta flamsa. BAJ!!

2011-02-10 / 22:03:05 / resterande
But who doesn't?

Fan vad jag hatar att anstränga mig för ingenting.

2011-02-10 / 21:55:11 / resterande
Finns ju roligare saker att göra.


Denna hade jag tänkt ta itu med denna helg. Bara 425 sidor, lätt som en plätt och väldigt intressant! ... Or not.

2011-02-08 / 23:35:04 / helt random
Mustasch, tråkigt shit och tänkaren. Yep.


2011-02-08 / 13:43:02 / lägenheten & inredning
Checklist.

Saker jag behöver till lägenheten ännu:
- Mopp och hink
- Vägghyllor
- Matbord
- Tavlor (ramar + egna framkallade bilder)
- Mattor
- Förvaringlådor till småsaker
- Tom canvasduk
- Taklampa till stora rummet
- Sofföverkast
- Skrivare
- Mattor
- Skohylla
- Hatthylla
- Dörrmatta
- Tavellister
- Skruvar, pluggar och en borrmaskin
- Gardiner och gardinstänger

Känns som om det kommer att ta länge det här. Skall måla den lila fondväggen i samma färg som resten ev väggarna också, och hallen borde verkligen målas/tapetseras om också.

2011-02-08 / 13:11:18 / fotografering
Lite kul är det nog att ha ett svart skrivbord att fota grejer på :P2011-02-07 / 11:05:01 / vardagen
Men nooooooooooooo!!!!!!!

Vad skall jag äta till frukost?? Jag har bröd och smör, men inga pålägg, både tomaten och prickig korven är slut :( jag har inte tillräckligt med mjölk för att äta flingor eller gröt och jag har bara ett ägg.... Blir väl ett äpple då... Eller två. Eller tre. Fan.

2011-02-06 / 20:01:31 / träning
/

Detta sket ju sig denna vecka. I och för sig sket det sig redan förra helgen då pappa hade köpt godis med när han kom hit, men jag beslöt att förbise detta då det viktigaste för mig var styrkan. Jag har kört ett styrkepass denna vecka, de två resterande hade jag planerat på fredag och lördag, meeeen så bestämmer sig min kropp för att bli sjuk på torsdag kväll, så det sket sig ju lite. Så det blev bara ett gympass denna vecka... Men jag tänker förbise detta med, kan jag ju inte rå för att jag blir sjuk, och man skall inte syrketräna när man är sjuk. Nya tag nästa vecka! blir nog vila ännu imorgon, men sen blir det full fräs igen, om det inte blir värre då. Men jag känner att jag är på bättringsvägen nu :)

2011-02-05 / 15:10:58 / helt random
Haha


2011-02-04 / 19:58:00 / lägenheten & inredning
Denna tänkte jag framkalla och rama in, bara för att den är så söt, haha :)2011-02-04 / 19:37:44 / vardagen
Oh, by the way...

... jag är sjuk. Det suger apa. Orkar knappt gå från sängen till datorn alltså... Och när jag väl kommit hit orkar jag knappt sitta här i 10 minuter...

2011-02-04 / 19:36:56 / lägenheten & inredning
Myrorna ftw.


Både klokcan och blomman köpte jag på Myrorna häromdagen. Det som är extra kul med klockan är att jag sett en likadan på Åhléns för ett tag sedasn, och då ville jag ha den, men lät bli eftersom den var så dyr. Kändes inte värt det. Och så råkar jag hitta en likadan på Myrorna för rena vrakpriset, ibland har man minsann tur!

2011-02-03 / 19:44:52 / lägenheten & inredning
Detaljbilder. Ifall någon är intresserad...


Lite provisoriskt vissa grejer. Längtar tilkls jag får upp vägghyllor och tavlor så att jag kan fixa allt klart.

2011-02-03 / 00:24:45 / helt random
Det är det ju som räknas.

Förut hade jag 300 meter till närmaste bakomat, 360 meter till närmaste ica och 900 meter till gymmet. Nu har jag 350 meter till närmaste bakomat och ica samt 800 meter till gymmet. Helt okej ;)


2011-02-01 / 23:08:17 / lägenheten & inredning
Säg hej till BOB, han tycker inte om reklam och det gör inte jag heller, så han skyddar mig från den.2011-02-01 / 15:28:34 / lägenheten & inredning
Lägenheten.

Har fixat och trixat här i nya lägenheten nu i typ två dagar och tänkte visa er lite bilder :) Är långt ifrån klar, skall upp vägghyllor, walldeco, tavlor och sådant också samt annat fix, men det börjar definitivt lika något nu, i alla fall i vardagsrummet / sovrummet och badrummet. Hallen och köket är inte alls klara, har inte ens ett köksbord än, haha.

Planlösningen på ett ungefär, gjorde den i PS så proportionerna är inte 100 procentinga.

Sett från dörröppningen till vardagsrummet och en detaljbild på min klädstege.

Klockan ovanför dörröppningen

Min kära brudkista! fick veta att det är en brudkista på FB av min gudmor Fredrika och att flickor förr i tiden fyllde sina brudkistor med saker de sydde och vävde (handdukar, lakan etc) för att ha sedan då de gifte sig. Jag vill ju inte vara en i mängden så jag har fyllt min med sportgrejer, en kameraväska och dataväska, haha ;) Kolla in hjärtlåset förresten! :P

TV-hörnan. har redan ändrat om dekorationen lite där.

Min retro soffa, haha ;) Hade planer på att klä över den med ett sofföverkast, men jag börjar vänja mig vid den nu... :P

Skrivbordet och klädskåpet. Mellan dessa tänkte jag ha någon liten byrå eller liknande att ha skrivaren på, när jag väl skaffar en... Och ovanför skrivbordet tänkte jag ha en eller två vägghyllor att förvara mappar och sådant på.

Typ det enda som är klart i hallen, en byrå, haha.

Fin lampa i hallen, som för närvarande står på en bananlåda...

Haha, bra med varningsskylt :P

En detaljbild från köket, lade dem sådär lite provisoriskt, kommer säkert ändra dem senare :P

Hoppas någon läser denna och känner sig manad när de är hemma hos mig :P

Lyckades koppla och fixa upp kökslampan helt själv mitt i natten igår ståendes på en ranglig konstruktion för att nå taket utan att dö :P Stolt_tjej_90! Haha... Dock går inte den där kupolgrejen vid taket ända fast i taket då det där för mycket kablar och skit i den. Höll på i en evighet med det igår, och det där var det närmaste jag kom. Men det duger för mig ;) Badrummet till vänster, som ni kanske ser :P Bakom duschdraperiet finns ett badkar :)

Badrumsmattan ;)

Hellooooo :P

Fler bilder kommer säkert dyka upp när allt är lite mer färdigt :)